Activiteiten

Korpershoek Constructiewerkplaats is een flexibel bedrijf. Al 80 jaar is het onze bedrijfsmentaliteit in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten. Meedenken, maatwerk en kwaliteit zijn de sleutelwoorden binnen onze organisatie. Daarom is het moeilijk een afbakening te geven van onze werkzaamheden. Om deze veelzijdigheid in beeld te brengen, hieronder een overzicht van de "breedte"van onze klantenkring en uiteenlopende werkzaamheden. 


Woning- en Utiliteitsbouw, Grondverzet, Weg en Waterbouw :

Allerlei constructiewerk en aanpassingen tijdens de bouw, trappen, hekwerken, bordessen, staalconstructies, lassen van wapening, vloerluiken van tranenplaat en aluminium.

Voedingsindustrie:

Inmeten, tekenen, maken en monteren van bordessen, trappen, hijsbalken, ondersteuningsconstructies in staal, roestvaststaal en aluminium.

Motoren en Aggregatenbouw:

Het maken van allerlei (motor)steunen al dan niet machinaal bewerkt, plaatwerk voor panelenbouw, lekbakken en fundatieframes voor motoren.

Technische handelsbedrijven: 

Toelevering van klein seriewerk, onderdelen volgens tekening, al dan niet met coating of thermisch verzinkt. Daarnaast machinaal bewerkte onderdelen.


Overheidsinstanties / Openbare ruimte:

Straatmeubilair zoals voetbaldoelen, speelobjecten, banken, plantsoenhekken, diverse hekwerken inclusief poedercoating en plaatsen.


Scheepsbouw:

Toelevering van staal-, rvs-, en aluminiumwerk op maat. Tevens draai- en freeswerk.


Assistentie aan uw technische dienst:

Bij omvangrijke wijzigingen in het productieproces, als verplaatsing van silo's, tanks en machines. Draai- en freeswerk bij reparatie van machines.


Technische installatiebedrijven:

Plaatwerk, steunen, plakplaten voor daken, enz.


Particulier: 

Divers maatwerk naar eigen wens, van eenvoudig laswerk tot balkonhekken, tuinhekken en trappen.